ΔΕΣ ERT Live

Home » » Πατρα-Ο ζιγκολο ταξιτζης

Πατρα-Ο ζιγκολο ταξιτζης

charicma | 8:04 π.μ. | 0 σχόλια

καταγγελία μάς εστάλη μέσω mail και είναι επώνυμη. Αφορά άνδρα (στο επάγγελμα ταξιτζής), ο οποίος, όπως μας είπε η κυρία Π.Π., είναι ταυτόχρονα και «επαγγελματίας ζιγκολό»!
«Είμαι πρόσφατο θύμα ενός επαγγελματία ζιγκολό, οικογενειάρχη ταξιτζή. Ένα από τα πολλά θύματά του, όπως αποδείχτηκε. Εμένα κατάφερε να μου αποσπάσει περίπου 70.000 ευρώ σε δύο χρόνια, στην προηγούμενη από μένα 50.000 ευρώ και πάει λέγοντας», μας ανέφερε η κυρία.

Η οποία, προφανώς, είχε συνάψει σχέση μαζί του, και σύμφωνα με την καταγγελία, ο ταξιτζής κατάφερνε με μαεστρία και φυσικά... πουλώντας της έρωτα, να της αποσπάσει το παραπάνω χρηματικό ποσό (σταδιακά)! Και, βέβαια, όταν την «ξεζούμισε» οικονομικά... έστριψε!

Η γυναίκα όπως η ίδια μας εξομολογήθηκε, αναγκάστηκε να προσλάβει ιδιωτικό ντεντέκτιβ για να διαλευκάνει κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης και να απαντήσει σε κάθε ερώτημα που τη βασάνιζε. Ανακάλυψε πως δύο από τα θύματά του, έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρους και πλέον «κυνηγούν» τον ταξιτζή ζιγκολό» δικαστικά. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα δεν αποκλείει το γεγονός και η σύζυγός του να γνωρίζει τα «ερωτικά του κατορθώματα», να έχει παραιτηθεί από τη διεκδίκησή του (δεν είναι και η μόνη) και να «βολεύεται» με τα χρήματα που μπαίνουν στο σπίτι τους!

Η γυναίκα, βλέποντας ότι ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και παρά τις αλλεπάλληλες ενοχλήσεις της στον ταξιτζή, αποφάσισε να «δράσει». Κατήγγειλε το γεγονός στον «Κόσμο», ενώ παράλληλα θα απευθυνθεί και στις αρμόδιες Αρχές. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζουμε είναι αν θα βρει το δίκιο της, καθώς ενδέχεται να μην έχει αποδείξεις... για τα «δανεικά» και αγύριστα!

phgh:dete.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

 
Support : Charicma Creating | CHRIS T | CHARICMA
Copyright © 2012. Charicma Η ιστοσελιδα φιλογενεί εξωτερικά αρχεία και εξωτερικα links,δεν φερουμε καμια ευθυνη για το υλικο - All Rights Reserved 2013