ΔΕΣ ERT Live

Home » » ΑΙΓΙΟ: Θρήνος για την 21χρονη

ΑΙΓΙΟ: Θρήνος για την 21χρονη

charicma | 8:02 π.μ. | 0 σχόλια
Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου γράφτηκε το πρωί ο επίλογος της τραγωδίας, που έπληξε την οικογένεια 21χρονης κοπέλας, κόρης γνωστού γιατρού της Αιγιάλειας.

Η 21χρονη άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για θάνατο μέσα στο φοιτητικό της διαμέρισμα, στην Αθήνα όπου σπούδαζε, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένονται από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν ζητηθεί.

Τραγικές φιγούρες της νεκρώσιμης ακολουθίας οι γονείς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Όλοι τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ατυχία που χτύπησε το σπίτι τους, ενώ οι φίλο, βουβοί ακολούθησαν την 21χρονη στην τελευταία της κατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας γίνονται καταγγελίες ότι η ίδια δεν πέθανε στο σπίτι της, όπως έγινε εξαρχής γνωστό από αστυνομικές πηγές, αλλά σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Τα οικεία πρόσωπα της άτυχης 21χρονης επιμένουν ότι το κορίτσι έπεσε θύμα αδιαφορίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Μάλιστα, υπάρχει πληροφόρηση πως ενδεχομένως η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
DETE.GR
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

 
Support : Charicma Creating | CHRIS T | CHARICMA
Copyright © 2012. Charicma Η ιστοσελιδα φιλογενεί εξωτερικά αρχεία και εξωτερικα links,δεν φερουμε καμια ευθυνη για το υλικο - All Rights Reserved 2013