ΔΕΣ ERT Live

Home » , » Σε ρυθμούς… Νοτιά

Σε ρυθμούς… Νοτιά

charicma | 9:06 π.μ. | 0 σχόλια
Οι οφειλές της ΑΕΚ συσσωρεύονται, σε αντίθεση με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές που εκλείπουν, και ο Νίκος Νοτιάς συνεχίζει την αναβλητικότητα. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και μοναδικός που μπορεί να καθορίσει σαφώς την επόμενη μέρα (;) στην ΠΑΕ, εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του και να μην παρουσιάζει κάποια λύση που θα καταστήσει βιώσιμο το σύλλογο στον οποίο ουσιαστικά έχει μείνει μόνος.

Η πρόθεση περί επανένωσης της ομάδας του 2004 μοιάζει υπό τις παρούσες συνθήκες ουτοπική. Ακόμη κι αν κάποιοι εκ των άλλοτε συνεργατών του δέχονταν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί του για να τον ακούσουν (μέχρι στιγμής δεν έχουν δεχτεί πάντως τέτοια κλήση), είναι εξαιρετικά αμφίβολο έως απίθανο να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Οι περισσότεροι ισχυροί «συμπαίκτες» έχουν ήδη απεμπλακεί (Χατζηϊωάννου, Γκούμας, Παππάς) και δεν έχουν διάθεση να επιστρέψουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. 

Την ίδια ώρα, οι όποιες επαφές με μεσάζοντες για να φέρουν προτάσεις υποψηφίων επενδυτών είναι καθαρά σε φιλολογικό επίπεδο και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν και πότε θα πάρουν πιο… σοβαρή μορφή. Όλοι πλέον περιμένουν μία κίνηση του Νίκου Νοτιά, ο οποίος δεν θα είναι παρών στη γενική συνέλευση της Τρίτης που οδεύει ολοταχώς προς αναβολή και θα προγραμματιστεί πιθανότατα για τις 29 Νοεμβρίου. 

Τότε αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα ο Χιώτης επιχειρηματίας, αλλά μένει να φανεί αν θα είναι σε θέση να παρουσιάσει μία λύση με προοπτική για την ΠΑΕ. Πάντως αν κάτι δεν αλλάξει δραστικά, η ΑΕΚ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε διοίκηση πρωτοδικείου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για περαιτέρω αγωνιστικό «μαρασμό». 

* Ημέρα ρεπό είναι η Κυριακή για τους παίκτες της ΑΕΚ. Από τη Δευτέρα αρχίζει πλέον πιο εντατικά η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Κάλα και Βάργκας, καθώς και οι τραυματίες Γκούντγιονσεν και Λαγός.
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

 
Support : Charicma Creating | CHRIS T | CHARICMA
Copyright © 2012. Charicma Η ιστοσελιδα φιλογενεί εξωτερικά αρχεία και εξωτερικα links,δεν φερουμε καμια ευθυνη για το υλικο - All Rights Reserved 2013