ΔΕΣ ERT Live

Home » » Τσιφτετέλια στην Βαρσοβία!

Τσιφτετέλια στην Βαρσοβία!

charicma | 6:52 π.μ. | 0 σχόλια
Με την ψυχή τους πανηγύρισαν οι Έλληνες στην Βαρσοβία την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά του EURO. Δείτε videos.




Από χθες το βράδυ η Βαρσοβία κινείται στους ρυθμούς της Ελλάδας. Μετά τη νίκη της επί της Ρωσίας οι Ελληνες που ταξίδεψαν μέχρι την Πολωνία συμμετείχαν σε ένα ξέφρενο γλέντι στους δρόμους της Βαρσοβίας και στα μπαρ πανηγυρίζοντας την μεγάλη πρόκριση.


Έλληνες σταμάτησαν λεωφορείο - κλαμπ και άρχισαν να χορεύουν μαζί με τους επιβαίνοντες.







Τα σενάρια

Πλέον, η Εθνική περιμένει τον αντίπαλο της που θα προκύψει από τον δεύτερο όμιλο. Πιθανότερος αντίπαλος είναι η Γερμανία κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει απόψε με τους αγώνες του ομίλου Γερμανία-Δανία και Πορτογαλία-Ολλανδία.


Σε περίπτωση νίκης των Δανών με διαφορά ενός γκολ και ενώ έχουν σκοράρει τρία γκολ, πρόκρινονται τόσο οι Δανοί όσο και οι Γερμανοί.








Στο παρελθόν, μόνο οι ΗΠΑ στο Συνομοσπονδιών το 2009 είχε περάσει στην επόμενη φάση έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής θα διεξαχθεί στο Γκντανσκ στις 22 Ιουνίου. Οι κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Χοσέ Χολέμπας στην χθεσινή αναμέτρηση θα τους στερήσουν τη συμμετοχή στα προημιτελικά.

Ο Καραγκούνης συμπλήρωσε οκτώ κίτρινες κάρτες τις περισσότερες από κάθε άλλον σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Μάλιστα, ο "Κάρα" είχε απουσιάσει από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

 
Support : Charicma Creating | CHRIS T | CHARICMA
Copyright © 2012. Charicma Η ιστοσελιδα φιλογενεί εξωτερικά αρχεία και εξωτερικα links,δεν φερουμε καμια ευθυνη για το υλικο - All Rights Reserved 2013