ΔΕΣ ERT Live

Home » » LIVE TO AEK-XETAFE F.C ΣΤΟ CHARICMA

LIVE TO AEK-XETAFE F.C ΣΤΟ CHARICMA

charicma | 6:54 π.μ. | 0 σχόλια
TO LINK θα ενεργοποιηθεί στις 20.50 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ Όσοι φίλοι της ΑΕΚ έχουν μείνει στην Αθήνα αυγουστιάτικα θα μπορούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να τεστάρει τις δυνάμεις της και να δείξει την δουλειά που έγινε τον τελευταίο καιρό στις προπονήσεις σε Σλοβενία και Ελλάδα. Άλλωστε, το φιλικό με την Χετάφε είναι και πρόβα τζενεράλε για τις αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ντιναμό Τιφλίδας για το Europa League.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21.00, ωστόσο η επίσημη παρουσίαση όλων των παικτών και του προπονητικού τιμ θα ξεκινήσει στις 20:15.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται αν παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Καράμπελα, Δέλλα, Μανωλά και Γεωργέα στην άμυνα, Μάκο και Καφέ στο κέντρο, Μπέλεκ στην επίθεση και τους Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν και Λυμπερόπουλο τριάδα πίσω του. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπει από την αρχή ο Κάλα, αν και θα δοθούν ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Την 22άδα που πήρε ο Χιμένεθ αποτελούν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καράμπελας, Δέλλας, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Χέλγκασον, Κάλα, Εγγλέζου, Γκερέιρο, Μάκος, Γκέντσογλου, Καφές, Κλωναρίδης, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Λαγός, Λεονάρντο, Μπέλεκ, 

Λυμπερόπουλος, Γκούντγιονσεν.
TO LINK θα ενεργοποιηθεί αυτόματα 20.50 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

 
Support : Charicma Creating | CHRIS T | CHARICMA
Copyright © 2012. Charicma Η ιστοσελιδα φιλογενεί εξωτερικά αρχεία και εξωτερικα links,δεν φερουμε καμια ευθυνη για το υλικο - All Rights Reserved 2013