ΔΕΣ ERT Live

Home » » ΠΑΤΡΑ: "Πιάτσα" μπροστά από εκκλησία

ΠΑΤΡΑ: "Πιάτσα" μπροστά από εκκλησία

charicma | 2:03 π.μ. | 0 σχόλια

Eδώ και είκοσι ημέρες ο «Κόσμος» είχε αποκαλύψει ότι η Πλατεία Αγίας Σοφίας (μπροστά στην εκκλησία) έχει γίνει στέκι για νεαρές που πωλούν το κορμί τους... ακόμη και για είκοσι ευρώ! Πλέον ο φωτογραφικός φακός του «Κόσμου» απαθανάτισε νεαρή που έκανε «πιάτσα» στις 4 τα ξημερώματα στην Πλατεία!
Όπως βλέπετε, πρόκειται για νεαρή ξανθιά (δεν ήταν πάνω από 23 ετών), προκλητικά ντυμένη, η οποία χαμογελούσε ... σε όποιον την κοιτούσε, δείχνοντάς του με νόημα πως θα μπορούσε... να την έχει δική του (με το αζημίωτο φυσικά). Η κοπέλα καθόταν για αρκετή ώρα στο παγκάκι μέχρι να βρει... τον πελάτη της. Ο φωτορεπόρτερ του «Κόσμου» στάθηκε στο σημείο περίπου μισή ώρα, όμως η κοπέλα δεν είχε βρει κάποιον να ανταποκριθεί στα χαμόγελά της! Δεν γνωρίζουμε αν η ξανθιά γυναίκα έχει ως «στέκι» μόνο το παγκάκι στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ή αν «εκμεταλλεύεται» το συγκεκριμένο σημείο Παρασκευή και Σάββατο, οπότε νεαροί επιστρέφουν από διασκέδαση στο Ρίον! Ενδέχεται πάντως να κάνει και σε άλλα σημεία «πιάτσα», ή κάποιες άλλες ώρες να εργάζεται με διαφορετικούς τρόπους.
Δεν είναι όμως και η μόνη που κάνει «πιάτσα» στη συγκεκριμένη πλατεία. Και κάποιες Κινέζες αναζητούν ενδιαφερόμενους πελάτες επιβάλλοντας τιμή συνεύρεσης από 15 ευρώ (ανάλογα με την ώρα και τις απαιτήσεις η τιμή αυτή ανεβαίνει...)! Πρόκειται για δύο νεαρές, όχι πάνω από είκοσι ετών, αρκετά εμφανίσιμες.
«Ανθεί» η παράνομη πορνεία
Είναι πάντως βέβαιο πως η παράνομη (και μάλιστα φθηνή) πορνεία στην Πάτρα, «ανθεί»! Μόνο το τελευταίο εξάμηνο, στην Πάτρα έχουν καταγραφεί οι εξής περιπτώσεις:
* Βουλγάρες, μεταξύ των οποίων και ανήλικη, που έκαναν «πιάτσα» στην προβλήτα του Ρίου.
* Κινέζες που πηγαίνουν σε καφενεία των Υψηλών Αλωνίων και αλλού στο κέντρο της Πάτρας, αναζητώντας ηλικιωμένους πελάτες από τους οποίους ζητούν μόλις 20 ευρώ για οποιαδήποτε «ροζ» υπηρεσία θελήσουν.
* Δύο αλλοδαπές που διατηρούν παράνομο οίκο ανοχής στην περιοχή του Βλατερού και οι πελάτες μπαινοβγαίνουν καθημερινά, έχοντας προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους οι οποίοι επανειλημμένα ζητούν την παρέμβαση της αστυνομίας.
* Η μητέρα και με την ανήλικη κόρη της από τη συνοικία του Αγ. Διονυσίου, που «ψαρεύουν» πελάτες σε καφενεία της περιοχής τους.
* Η νεαρή ξανθιά που κάνει πιάτσα στην Πλατεία Αγίας Σοφίας
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

 
Support : Charicma Creating | CHRIS T | CHARICMA
Copyright © 2012. Charicma Η ιστοσελιδα φιλογενεί εξωτερικά αρχεία και εξωτερικα links,δεν φερουμε καμια ευθυνη για το υλικο - All Rights Reserved 2013