ΔΕΣ ERT Live

Home » » ΠΑΤΡΑ: νεο στουντιο sex

ΠΑΤΡΑ: νεο στουντιο sex

charicma | 2:27 μ.μ. | 0 σχόλια
eνα νέο στούντιο σεξ βρίσκεται στα χαρτιά στην Αχαΐα, και μάλιστα ήδη η διεύθυνσή του αναζητά κορίτσια να εργαστούν σ' αυτό με αγγελία στο Ιντερνέτ! Όπως δε αναφέρεται, το στούντιο αναμένεται να λειτουργήσει εντός των προσεχών ημερών, καθώς φέρεται να έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες από τους αρμόδιους φορείς! Ενδεχομένως δε αυτή η αναφορά να γίνεται για να καταδειχθεί ότι πρόκειται για σοβαρή επαγγελματική κίνηση, για έναν καθ' όλα δηλαδή νόμιμο οίκο ανοχής.

Παράλληλα, στην αγγελία ζητείται να επικοινωνήσουν μόνο όσες γυναίκες ενδιαφέρονται πραγματικά να ασκήσουν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Δείγμα κι αυτό της σοβαρότητας που θέλει να περάσει η διεύθυνση του στούντιο προς τα έξω. Συγκεκριμένα, στην αγγελία αναφέρονται τα ακόλουθα: «Ζητείται κοπέλα από 23 έως 35 ετών για εργασία σε στούντιο(οίκο ανοχής) στον νομό Αχαΐας. Το στούντιο, που σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμο, έχει όλες τις απαραίτητες άδειες από τους αρμόδιους φορείς (δήμους κτλ). Παρακαλούνται κοπέλες που πραγματικά ενδιαφέρονται να στείλουν στο email stou_dio@yahoo.com και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας».
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

 
Support : Charicma Creating | CHRIS T | CHARICMA
Copyright © 2012. Charicma Η ιστοσελιδα φιλογενεί εξωτερικά αρχεία και εξωτερικα links,δεν φερουμε καμια ευθυνη για το υλικο - All Rights Reserved 2013